In

KUALA TERENGGANU TRIP-Last Day

date; 30 November 2009, Monday
adeh deh..penat..supir mahu rehat..tapi kena balik KL gak hari ni last cuti..esok kena keja.....selepas sarapan pagi dan aktiviti bergambar di rumah baru abg bad, aku pun ke bengkel dgn ditunda abg bad la...kami ke beserah...aaku berserah jelah..moga2 takde major servisla..duit tak byk dah ni..hehehe...setelah dicek2 oleh pakar keta, rupanya takde apa pun..sebab plat brek baru tukar je isnin lepas...maybe bunyi2 sebab asyik main brek...wah2 alhamdulillah....maka kami pun bertolak ke KL jam 930pg....



berhenti jap kat R&R mana tah (lakum kot...)sebab ada yg nak ke toilet...aku pun rilek je bwk keta, jln lengang giler..apa lagi.....jadi raja jalan jap sambil bawak keta tepuk2 tgn eksen tak pegang steering keta...


jam 1pm sampai Kota Damansara rumah abg lut..umm lega..terus on laptop...wah2 kemain laju wimax disini..hijaUUUUU....pas rehat2 jap, nak ke The curve..dah janji nak bwk mak ke kedai RM5..Daisho...beli mcm2 gak..tukang bayar..mak la..hehehe...i kan supir terhormat..

then pergi makan2 di teh tarik pulak...hehehe....
walkaway yg sgt happening
rasa nak mkn diding coklat nie....kan best kalau betul2

lepas magrib aku kenala balik ampang..alamak jalan pintas ikut tropicana golf kena tutup pulak..menci betul....

Related Articles

1 comments:

  1. ish..!!
    tak suke ar gmbar kat minum teh tarik tu..
    0rg tgh b'ckp cbuk je ambik gmbar...!!
    grr.. :@

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...