Sunday, September 15, 2019

Lunch At The Stripes Hotel

Brasserie 25 Sizzling Sundays BBQ. Itu namanya kalau korang nak search kat Google.

Only RM100 for a couple. Kids below 5 free. Yeay. So kami 3 couple RM300 la kena bayar. Makan dari jam 12 tengahari sampai 3 petang.

Kami sampai awal jadi teruslah makan. Elok jam 1 petang orang dah beratur panjang. Ada macam2 food jadi ulang alik mana yang suka la.

Penuh juga tempat ni sebab murah kan. Tapi air kosong dengan air detox jelah.. kalau nak air lain kena bayar lain la.

Where is my food

Dari dapur BBQ


Paella. Tapi tu jelah seafood dia. Kedeks.















Selepas makan dan chit chat sikit, kami sakan bergambar kat tingkat 3. Laki aku la bagitahu sebab dia dah bawak Aqeel ke atas untuk ditidurkan. Ada kedai kopi kat atas tapi tak boleh nak extend sebab ada mentua kat rumah kan...lain kali jelah kami lepak seharian macam dulu2. Hehe.






Ni la area kedai kopi. Belum buka lagi. So sempatlah kami bergambar. Reen dan Adam. Dah 15 tahun Adam. Cepatnya...
Sebelum balik lepas keluar lift kat sebelah je..kat sini ada escalator jugak. Hurm budak2 nak main saja..

Overall food dia biasa2 je. Murah je kan kira RM50 sekepala. Tapi sosej dia paling laki layan. Asyik mengulang hat tu je. Aku rasa paella tu paling mengujakan walaupun tengok dalam MKR lagi meriah resipi dia.

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.