Happy 7th Anniversary #adzmanis

Senang kira ikut bulan Hijrah. Masuk je 1 Muharam maka masuklah tahun seterusnya kami masih bersama sebagai suami isteri. Moga2 Allah panjangkan jodoh dan kami dapat sentiasa perbetulkan diri kami sebagai pasangan. Jangan kau fikir perkahwinan itu indah je ya...tak dari pasangan, dari Anak2..atau dari unsur2 lain.

So laki ajak makan di Chilli's. Last kami pergi birthday beliau bulan 10 tahun lepas. Wow.. lama tapi bila dah lama tak pergi jadi lebih excited dan akan lebih menghargai food kat situ. Okayyyyyy.

Kami order fajita, chips dan two menus for kids. Overall...makan fajita dan chips je sedap. Air pun dah kurang sedap. Oh sugar tax? Its really do the job. Semua air boleh jadi tawar dan tak sedap.

4 of us

puzzle words anyone?

Make them busy while waiting for foods

My little baby



semasa tudung masih lagi elok

Cecah chips tambahan ni bayar lain la k. 

chips 2x tambah. 
for Aqeel

For Aqlan

For us. Share je banyak sangat.








Pose






Taken by Aqlan



I'm sorry I don't speak cheesy words with my laki. We even cannot calling each other Abang OR Sayang. Please...if you know me since 20 years ago..yes I still like this.

6 comments

  1. bahagai till jannah k.. ameen. pssstt so u call husband u as?? heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahahaha

      Tell you when we meet la. Berapa kali pergi Bangi dah.

      Delete
  2. Lama dah x pi lepak Chilli's..dulu ada bf selalu la pi..la ni sensorang mmg x la..nanti nak ajak anak dara makan kat sini la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sini kalau nak order makan sorang2 memang besar sangat potion dia. Memang kena ajak teman untuk makan sekali.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.