In

Rindu Seorang Nenek

Dah lama Aqlan tak jumpa neneknya. Neneknya menangis tahan rindu. Sampai macam tu sekali cerita mak aku. Alahai aku pun rasa sedih. Kalau mak tak datang aku memang nak singgah je rumah abang lut tu jenguk mak bawa jumpa cucu ke 51 nya.

Weekend memang selalu je ada hal. Tak aku, mak pun ada hal. Itu dah planning nak pergi penang jumpa kak ted sekeluarga.



Sambil kami berdua berborak adik ipar tolong masak lunch. Terima kasihla Jija. Sedap makan..

Mak datang bukan tangan kosong. Ada je barang2 yang dibawanya. Hehe terima kasih mak.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...