Sunday, July 3, 2016

Resipi Kerutup Daging Chef Wan Yang Asal

Jika ada yang ke blog ni mencari resipi kerutup, maka yang inilah resipi asalnya yang terus kita ambil gambar dari buku bertajuk SEDAPNYAAA....




Resipi Kerutup daging sebelum ni kan kita pakai bantai je masak lepas buku ni tak kelihatan. Ingat2 lupalah. Hahahahaha. Tapi bila dibantai sedap jugak dimakan...sebabnya selalu kalau masak habis licin. Alhamdulillah.

Mak pun memang selalu request kita masak kerutup daging ni. So almost every year kita masak. Tengok diorang makan sampai rebut2..oh kita bukan nak eksyen. Kami keluarga besar...jadi apa yang ada makan je jangan banyak soal. Tak habis membazir... baik makan kan.
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. hehe mkn ramai ramai tu best sdp ke tak belakang kira..kihkih

    slmt hari raya kak =)

    ReplyDelete
  2. Salam sis.. Sedap keeutup daging.. Mak lady selalu buat..

    Selamat hari raya Aidilfitri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya..kita je yang buat kerutup orang lain tanak buat...

      Delete
  3. tapi kita dah lama requested jugak ni tapi kita tak pernah merasa lagi ciaciaciaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian ko wak...nasib tak mengidam..hahahaha

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.