Friday, June 20, 2014

Susu Berdarah

Aku pada mulanya mengepam susu rasa pelik gak. Warna macam air kopi beruang keluaran Wondermilk tu.

Disebabkan musykil aku asingkan beg susu. Selalu aku campur je belah kanan dan kiri.

Balik rumah macam biasa Zcat yang store kan susu. Malamnya susu masih belum mengeras. Eh pelik. Simpan lagi.

Esok nak ambil keluar tengok darah dalam beg susu. Macam mana tu ek. Aku dah fikir bukan2. Risau gak.



Ada sesiapa pernah alami?

Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. anis ...nipple ko crack luka tak>?? kot ko masa pam melecet ke...biasa kuar darah bila jadi apa aku cakap tu...cuba nnt kau check ye...buang susu tu kay...kalau curiga darah

    ReplyDelete
  2. maybe nipple melecet, ada rasa sakit tak bila direct feeding dengan aqlan. tak boleh buat apa tu, lebih baik buang. mujur tak banyak ek susu tu, kalau penuh alahaiiiiiiiii sayangnya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.