Monday, June 30, 2014

Walaupun Berpuasa...

Tetap pump susu juga. Dapat 3oz oe 4oz ke jadilah. Ku cuba minum air sebanyaknya bila berbuka dan bersahur. Ya sudahnya kerap nak ke tandas aje.

Balik jam 5 petang. Masuk jam 9 pagi. Takde rehat. Pandai2 ambil masa untuk solat dan pump. Jangan pergi tidur pula kat surau tu.

Pagi tadi bangun sahur makan kari dengan roti. Budak kecik pun sibuk nak sahur. Buat taktahu sampai dia menangis. Kalau melayan dia memang tak bersahur la aku.
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. Alhamdulillah... seronok la raya tahun ni sebab dah ada baby.

    ReplyDelete
  2. Oh ya... kasi pos lagi la gambar Aqlan. Baju raya dia kaler apa...?

    ReplyDelete
  3. nok aku bg tips sikit pengalaman aku bulan puasa breastfeed...pagi tu minum air bersusu...kurma...habatusauda..jus delima..Insha Allah ok..air aku minum start pukul 12 tgh malam byk2...then sahur at least 1 liter

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.