In

Aqlan Bersosial

Wah ayat macam hantar anak pergi prom night.

Lunch time pergi kenduri aqiqah anak seorang kawan ni di Shah Alam.  Umurnya beza 3 minggu dengan Aqlan. Kira aqlan tua sikitla. Hehe.  Mengantuknya sepanjang perjalanan tu tidur je. Sehinggalah dah sampai trafik light nak masuk seksyen 9.

Sampai2 isteri kawan ni ajak masuk rumah letak Aqlan. Bagi peluang aku makan. Oklah letak je Aqlan ramaila yang datang main dengan dia. Semua pulak anak dara. Pandai la kan bertukar senyuman.

Kami tak lama la. Dalam sejam gitu balik. Sebab malam yome pulak nak datang rumah.

Tukang ambil gambar Zcat jadi takdelah muka dia. Which baby yang kena akikah ni? Semua kena tapi time ni giliran Adam. Mak dia tudung coklat baju putih.


Budak ni bila time dia? Mestilah buat...cuma tarikhnya belum dipilih 
Yome cakap sebenarnya nak datang petang tapi petang dari rumah dia. Sampai rumah kami dah maghrib. So lepas solat kita melantak Domino's Pizza.
Hanii dan Aqlan. Beza umur 2 minggu. Hanii kakak la..

Hadiah untuk Aqlan. Oh terima kasih cik kema dan cik yome.

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...