In

IPC, IKEA, DAN KLCC

Anak..anak..asal mak dia nak start makan masa itulah dia nak menyusu. Panas tak boleh dudukla betul2 bawah cerobong aircond. Bila tak mahu duduk dalam carrier nak kena dokong pulak. Nak tengok2 sambil kaki melompat2.

Kata Dr. Nik Rose, budak ni lasak. Berat badan tak naik banyak sebab aktif bersenam. Dia suka angkat kaki dan tangan. Pagi2 mestilah nak meregangkan semua tangan kaki. Naik tak sampai sekilo. Tapi sihat. Meragam semalam 2 jam. Ngantukla layan dia.

Dah mama dia nak makan sedap. Memang suka makan spaghetti kat sini.



Tujuan asal datang sini nak ambil baju yang di alter. Tu je. Konon nak masuk Ikea Aqlan dah melalak sebelum masuk lif. Sebab mulanya Zcat nak makan meatball Ikea. Ko tahu jelah azab nak beratur tu. Tak kuasa dah.

Habis makan kami  ke KLCC sebab ada Philips Fair. Tapi sebab tak mesra stroller kami balik je. Panas sangat kami sedut Boost. Kemudian tapau burger Fuel Shack daging kambing. Sudahnya di akhir nak balik tu beratur kat Garret nak makan pop corn macadamia.

Nak shopping baju Aqlan dia dah tunjuk aksi nak mengamuk. Haha..kesian padahal baru cucuk tu semalam. Jalan dengan mama sakan la..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...