In

Jaya Shopping Centre PJ Berwajah Baru

11 Jun 2015 ke sini untuk dapatkan Buku Fixi.

Aku pertama kali ke sini. Kata Encik Sebelah dulu tempat ni teruk. Maybe dah ada pengurusan baru jadi sudah dinaiktaraf?

Tambahan aktiviti brunch dan tengok Jurassic World di TGV.

Jalan2 tengok2 je...

Disudahi dengan minum kopi dan duduk bersebelahan dengan Shahrizan. Salah seorang peserta nyanyian dulu yang rupanya sedikit Cina. Last aku tahu dia jadi hos di Hot On 2, RTM2.



Food court yang belum beroperasi tapi dah siap
Tempat ambil wudhuk
Ruang Kasut

Kami brunch di Nosh Up selepas beli buku dan hantar ke kereta siap2 sebab nak pergi tengok wayang kan tak kuasa nak angkat buku2 yang banyak tu.












Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...