Sunday, April 29, 2018

Tahniah Ema Dah Konvo Master

Ikutkan plan nak pergi join juga tengok dia konvo di UTM. Tapi atas sebab2 tertentu dapat tengok gambar dari WhatsApp jelah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.

Dulu dia konvo degree kat Uniten aku pergi. Masa tu Aqlan pun kecil lagi masih perlukan stroller. Uish cepat na masa berjalan...

Ema dengan ibu ayah dia

Ayahnya baru pencen

Dulu ayahnya lulusan UTM juga.

Kalau lepas ni nak sambung PHD..hurm bila pulak nak habisnya belajar kan..so pasni leh cari jodoh dulu. Ehehehe..

Dilarang menciplak entry blog ini tidak kira apa tujuannya. Korang tulis komen, korang tanggung kata2 korang tu..haha..Mesej spam akan dipadam.

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.