In

Alumni Petrosains Volunteer

ahad lepas jam 2ptg aku sampai gak KLCC..punyala nak jimat sibuk tanya khairul parking mana yg murah sikit berbanding KLCC..eceh...poyo je tanya. last2 aku pergi parking kat stesen LRT Kg baru..dah..so naik tren la RM2 pergi balik...

 

so sampai jek..kena daftar dulu sbgai alumni Petrosains. dapt je pass besar ni bolehla lawat Petrosains percuma...hehehehe..tapi takle nek helikopter simulator la....yg penting dpt amik gambar dgn t-rex ok...

  
owh exhibit dlm Petrosains dah berubahla...aku nampak bumblebee..ahahaha...cute..tp dia asyik gerak2 je
  
ok inilah helikopter simulasi..best wooo dulu dah puas gak naik masa jadi volunteer..haha
  
dgn replika keta lumba F1..nampak tayar pun jadikla..ehek.. 
 
akuarium di penghujung downstream
  
ucapan terakhir dari "pekerja2" alumni terdahulu
 
En Farid sibuk menulis nama candidates
  
Mozek-sebagai bekas presiden alumni terdahulu
  
4 org jek????

 
ada je kat blkg ni ha..
  
lepas dah selesai..kitorg nak blk naik dark ride!


Related Articles

2 comments:

  1. salam...macam nak apply..dibuka tak sekarang..susah x interview die ek..

    ReplyDelete
  2. salam, skrg prodesur mungkin berlainan. tapi boleh ke kaunter petrosains dan tanya pekerja2 di sana. mereka sangat ramah.

    dulu2 kena interview jugak. sebab mereka mahukan orang yang berdisiplin dan berkeyakinan..dulu2 tak reti bercakap/bergaul dengan orang. disebabkan kerja petrosains la menjadikan saya orang yang lebih berkeyakinan untuk berinteraksi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...