In

Rasa2 nak makan Kimchi pulak..

uh..sejak kegilaan tgk cerita Korea, aku tgk makanan yg diorg selalu dok hadap dan tunjuk ialah Kimchi...aduhhh teringin nak makan...nak pergi Korea semata-mata nak makan, tak dptla..ta mampu plak nak fly semata2 nak memenuhi citarasa perut ni kan..so jom cari kedai Korea..

 total RM30..boleh layanla byk giler makanan..teh Cina la paling sedap

maka aku & pink pun pergila makan...hehe dlm Ampg Point jugak. 1st floor. nama kedai dia  Gomonae sebelah dgn kedai Taiwan House. erm boleh tahan gak pedas rasa Kimchi ni...tp sedap la...i like..boleh makan lagi next time.. thank to Pink for ordering such a great lunch meal~dlm bahasa Cina dia order tau..hehe..boleh makan..jgn risau..aku pun nak ckp cina gak pasni..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...