In

Delicious...sedapnya...

hehe...mmg sedap dpt lunch di Delicious!..bertambah best sebab ada yg dtg jemput pergi lunch naik keta...takyah drive!!! wuhooo...!!!

ok..hari ni Khamis; 6 May 2010..aku masih lagi kena pergi Menara MBf..esok last day kan...boring2 tapi keje mmg kena buatkan...so bila dah tengahari perut lapar..beli kuih pun tak mkn..tak sempat..dan dan adzman ajak lunch, kuih takmo makan bg dkt Q..hehehe...sanggupkan..

ooo actually mmg taktahu mana adzman nak bwk mkn..alih2 dah parking kat delicious...yummy!! erm penah tgk kwn kat facebook pergi mkn...dpt gaak rasa akhirnyaa...serius taktau kat mana...
 takde keje kan...pepper bottle pun nak gak masuk dlm blog
ok ni alas pinggan paham tak...kau sakit hati tak?? RM6.90 per cup

so aku dgn rendah dirinya beritahu adzman, i taktau nak pesan apala..beside gambar takde dlm menu..i suka tgk gamba..ya tuan puan sekalian, gamba penting utk attract org..sbb tu posting aku selalu delay walhal dah blogging pun sebab problem nak upload gamba..dtg gile laju, haaa tak hingat..dtg lembab pun tak hingat..aiyyy..

last2 belek punya belek, order air dulu. peppermint tea please, adzman minum jus tembikai. heheh teh peppermint tiba dgn secangkir madu dan 2 keping cookies...hehe..sgt menarik ye tak guna gula...ermmm boleh try kat rumah.
 tgk piring siap ada lekukan khas utk cwn tau...korg ade? takde kannnn

ni la cara2 minum lemon+honey=sedaps..sejuk jek tekak..
opp ni air ke-2 dia..tembikai tak sempat rakamla

tgu makanan sampai apa lagi..jadi cameraman la adzman ni..mentang2la tak bosan lagi dgn new cam dia..ecececece..everytime keluar kat mane2 pun ade je gajet dia tuh. aku plak yg tibe2 slow..pulak2 kamera dah bg mak..mak aku sampai la ni suke amik gamba..sampai kamera dia dah brp kali gantila..last2 aku bg yg digital kan senang..
sanggup tak tgk cheese dia? wei leleh air liur nampak!!!hahahaha
sotong goreng tepung ni mmg sedap..taktaula dia punya sedap takle ckp

makanan sampai....yeay..aku mintak macaroni cheese, adzman mintak aglio spaghetti & sotong goreng tepung..mmmm best giler...mula2 teruja mcm ke hape2 last2 rasa tak boleh masuk dah cheese byk sgt..encik adzman, sila habiskan..thanks!!!!

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...