In

Faqihuddin Hannan

anak sedara baru..yeay...teruja jappp... comelnya Hannan..mcm muka yome masa baby..cute2...lahir pada hari Jumaat~sama dgn yome lahir gak cuma date je beza..16hb April 2010 di Melaka pada jam 8mlm.

maka pada 1hb May 2010 aku pun memulakan perjalanan yang panjang demi nak memenuhi niat mak aku yg nak tgk cucu baru dan nak jaga dan jenguk menantunya si Kema.

jgn tak hingat ya sesiapa yg kuar umah pada mlm sabtu iaitu 30 april, jalan jem tahap mcm nak blk raya puasa la..punyalah byk keta..yoyoo oooo je aku masuk nak tembus flamingo ampang sekali jem dah since kat petronas kolam ayer lama so aku pusing balik masuk kg melayu ampang..jem gak..aku tgkla bbrp bijik keta yg tak tahan pusing balik..aku bersabar jelah ye..lalu terus naik AKLEH utk elak jem..oooo mmg best woo..pecut masuk laluan jln tun razak ke arah titiwangsa-PJ. woo smooth la..sekali dah sampai bandar utama depan tv3 tu sangap..berdecit2 myvi aku huh! dah lepas tu masuk laluan ke IKEA, selamatla...gila jem jln ke Ipoh!...sampai umah abg aku kat Kota Damansara selepas 2 jam la..diorg semua dah tdo tunggu aku lama ngat..

pepagi esok aku ke koyan amik mak plak. speeding tak speeding..hehehe..takle tahan wooo..sampai jam 11 pg then ngantuk tdo tak sedar diri dah jam 1 lebih..woiii...aku cdgn nak tdo sejam je woooo..mak aku pun layan mata dia gak..bgn2 dah sakit perut..then dah jamak siap2 makan bihun siam mak. best mcm dulu2 gak..kena belajar ni..

then lebih kurg jam 230 ptg aku direct ke melaka. masuk blk highway karak-kl then ampang mrr2 then sg besi semua..sampai melaka jam 6 ptgla. pastu trs migrain..bagusla len kali sila berhenti ya!!!..gila tekan minyak sungguh dan hantu pegang stereng..hahahaha..
hadiah utk hannan dr akuteddy warna krim, dr abg kema warna brown..haha tersama la pulak..aku nye size 3-6mths, yg lagi satu size 0-3 mths. bolehlah hannan pakai spjg thn..hehehe
aina dan hannan..
ok aina cuba cium hannan..
 haha ngeri siot pgg baby yome

Related Articles

1 comments:

  1. huhu..bapak sayang hannan..dan jugak kakaknye yg cium hannan..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...