In

JJ Klang

mari2 buat xtvt mallhoping lagi di hujung minggu dgn diaa....

mulakan dgn bismillah, baca doa. pecut ke Bandar Kinrara..30-40 minit la bergantung pada kecekapan anda memandu dr ampang..dan keadaan trafik yg selalu jem di pandan indah...dan tak sangka pulak jem di dpn highway kat SIRIM..

ok dah sampai, bwk apa yg patut tukar driver la..jadik mls kan..dulu selalu kutuk Mimi, skrg aku pun  sama walhal aku auto. haha. ok jom...masuk smart trs direct parking kat BTS..waduh..hebatla u bwk..

kendian mari cari makanan..sbb masing2 lapar. td dlm keta mkn biskut je..pastu pergi Subway..ehem2..hari tu saje je buat2 bunyi nak mkn, trs dpt..bestnye....ok mkn sandwich 3 inchi je..dgn isi yg sgt byk dan healthy!..patut kena RM30 tp sbb ada kupon diskaun 50%..suke.....

kendian kat pergila tunaikan yg wajib..tp serius pasni tanak dah solat kat BTS..terukla dia nye surau..i bertakung tak hingat..toilet pun penuh org trs aku naik tgkt 8 nye tandas..ha trs takyah q!..

okla teman dia cari tripod, camera casing and aku pulak sibuk2 buka cerita nak cari cyber clean..tau ape? benda lembik2 nak cuci permukaan laptop, keyboard, hand phone, dashboard keta. dulu dah beli pergi jual kat yome.. sebab tau Melaka mmg takde mende2 best mcm ni. kat area lain pun takde kot. hanya di LOW YAT! setelah beli semua..nak ke BTS blk.. ujan lebat plak..so pekenala air kat old town kopitiam.

rasa dah benti ujan, kitorg pun pergila drive keluar ke Klang. haha..dia kata sebab aku suka jenajalan, dia bwkla..pergi tmpt2 yg aku tak pernah pergi..bestla u ni..memahami i..i loikeee..pastu kat Klang gile jem mcm haram.....sampai JJ Klang dah jam 5 lebih. then pergi solat asar dulula...pastu cr makanan sbb dah lapar balik.

so pergi kedai makan yg aneh. tp try jelah sbb dia nak ajak try. okies jom mkn2 mknn yg dijual..so aku nak ayam goreng berempah..serius tak pernah rasa makan ni..pedas gile weh ayam goreng dia...duduk pun kerusi dia ala2 stall cina kat tepi jln tu..ha kau jimat la..masa kitorg masuk takde org..sekali tibe2 ramai da kat cashier. kena bayo dulu baru mkn..hohoho...

mari2 minum air sedap
buat2 muka poyo
video mode gegar..sebagai IT man kenot handle it is not him la

pusing2 mall, pastu balik..haha..nak teman belikan hadiah utk dibawa ke perhentian tak jumpa..balik sampak BK jam 9 mlm baru..tp dia dah penat sia tak ckp tdo...apapun thanks for bwk jenjalan dan mkn2 free..sepenuhnya ditanggung.

Related Articles

2 comments:

  1. oo kedai pelik2 tu amik gamba snap guna kamera dia..kena tgu dia transfer la...so tak dpt share ape nama kedai tu

    ReplyDelete
  2. suka la tgk baju kuning u tu ...lawa laaaaa

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...