In

Costume Era At Petrosains

wah jumpa gambar lama lagi...kali ni zaman2 kerja jadi volunteer di Petrosains..pesal keja sana? cari duit saku lebih mula2 pastu lama2 sebab minat dan sgt suka bekerja disana. sgt berbeza dgn course yg aku ambik di UKM. jadi asal cuti semester or weekend aku ke sana wat keje2 la..dgn byrn RM5 sejam. jadikla... ada gak duit poya2 time thn ke-2.

zaman ni masih zaman kamera biasa. takde digital. so apa yg ada cuma sekeping takat ni. ade je satu album khas aku buat masa keje di sana. urm sgt bahagia dan seronok. all the time...always in my heart, my mind.


sekarang rasanya dah takde costume nite utk budak2 yg join camp-in ni. zaman telah berakhir..tp percayalah nilah zaman kegemilangan kitorg..skrg volunteer semua muka baru tak kenal la...hehe...

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...