Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Saturday, October 28, 2017

Restoran Indomie Di Sungai Besi

Kami ke restoran ni selepas laki pergi hantar baju untuk di alter. Nak tunggu bini alterkan tak tahu bila bini nak sihat. Oh hari ni tambah selsema..😷😷😷 tapi kita pun tak larat la duduk rumah je nak jugak jalan2.

Di sini kena order di kaunter. Nak makan ikan keli dah tak dijual. Jadi cuba nasi goreng ayam berlado. Dengan coke. Share dengan laki coke tu. Laki makan Indomie ayam Madura. Budak Aqlan bagi satay. Tapi hujung2 dia tanak makan sate dia nak noodles. Jadi order satu bowl noodles kosong untuk dia.

Overall makanan sangat sedap. Dah sihat sepenuhnya nanti nak datang balik. Nak makan Indomie la.

Gambar2 laki petik guna S7. Uhuhuhu bini masih pakai S4 jadi bini tanak keluarkan hp dah untuk amik gambar..kikiki..







Tengah kira berapa banyak teksi


Indomie nyorok bawah telur.

Ayam Madura. Sama je rasa lembut juicy...cuma tanpa lado..last2 tukar dengan laki sebab tak tahan makan.


Nasi goreng ayam berlado sedap dan pedas gila. Tasty on my bud.


No comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments