Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Monday, October 30, 2017

Restoran Kesum, BK5

Sakit2 nak jugak makan sedap. So kali ni laki bawak makan ikan siakap stim di kedai ni. Ni pon post cerita 27 Oct 2017 sebab sekarang baru ada tenaga sikit. Lagipun la ni kan laki yang bagi gambar2...

Tomyam putih cendawan 

Mee goreng bodo untuk Aqlan.

Siakap dia segar tapi kurang sikit rasanya...bukan sebab taste bud aku je..laki pun cakap benda sama..

Kailan ikan masin

Last2 aku makan telur dadar Aqlan sebab ada masin sikit.

Kat sini ada jual kepek bawang sedap gila. Kalau korang datang makan belilah sepeket bawak balik...sedap gila..aku yang sakit gigi ni pun asyik nak kunyah. Lupa la tu gigi belah kanan masih sengal.

Dulu2 area sini ada juga Zahara Coffee before tukar Coffee Culture pastu dah close down. So area sini mana2 peniaga Melayu kami cuba datang sokong makan. Doakan mereka berjaya sebab saingan kedai makan ni mostly datang dari kedai mamak...aku dah beberapa bulan jauhkan diri dari kedai mamak.

2 comments:

  1. hahahhaa menyangkit dah kat hang, cete makannn saja2. bagus2.. sehat dah ke mek??

    ReplyDelete
  2. Hang tau dak sini tempat makan tak banyak. Kalau tak larat masak pandai2la cari kedai sedap. Belum sihatlah...selsema batuk pulak..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments