Tak Boleh Nak Reply Comments

Dah beberapa hari kejadian ni. Aku pun tak tahulah kenapa..terasa macam aneh pulak. Semua balasan pertanyaan tak dapat dijawab. Bila cuba publish reply tak keluar. Blogspot ask for ID. OMG aku tak boleh nak berfikir panjang sangat sementelahan masih sakit. Kalau tak dengan layout semua aku tukar. Bosan dah...

Need to figure out..Oh yeah nak kena jumpa dentist lagi 4 November untuk tengok jahitan tu.

Kata laki, ini hadiah untuk ratu hati dia. tapi kita masih belum cuba pun. Dia dah try masak fingers dan mertabak. kalau masak fingers kena sembur minyak sikit, mertabak tak payah.


2 comments :

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates