Post Basi


Me at heaviest time. Cer teka kat mana? As a lucky person..i pernah merasai pakai saiz XS, S, M, L, XL dan XXL. Dah tentu XXL masa pregnant..saiz seluar kot. And baru2 ni je lepaskan baju saiz XS kepada orang. Haha baju tu simpan lama...memangla nak ke XS tu payahhh..tapi bila aku kurus sangat, aku jalan melayang..berdiri bongkok. Dan satu lagi kalau kurus sangat ni muka pun nampak tua segala kedutan jadi amat ketara.

Hello chubby me. I will leave you. Coz i nak cangkung pun payah tau kalau gemok. Letih cepat. Naik tangga pun mengah.

Laki sedang kehilangan sekilogram berat setiap minggu la ni. Hurmmmm....😃 nanti dia kurus sesorang tak patut la kan. Kenalah temankan..sebab masa dia gemuk i temankan dia jadi gemuk. Eh...


Share:

8 comments:

  1. marilah kita lose weight beramai2....

    ReplyDelete
  2. sila..sila.. i ada kontrak lagi dgn GEMOK. So, jalan dulu eh.. hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tahu kalau u batal kontrak pening kepala hubby u nak belikan baju baru. Harus satu closet nak kena tukar.

      Delete
  3. tetiba jdi seram baca entry ni... i gi kursus 2 minggu ni.. naik 4 kilo tau.. menyesal pulak melantak mcm panda.. ni hazab nak maintain balik...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak 4kg naik...tu baru 1 kursus..kalau 4 kursus takkan ko naik 16kg.. waduhhh....

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.