Wednesday, November 25, 2009

Dinner & Supper at The Curve

huh what? still eating activity la...at the same day....25 November 2009..the place is different..


after calling2, i met Zcat at The Curve...from Ampang Point to Damansara is just smooth ride..actually kena tidur dirumah Abg Lut sebab nak jemput Suria untuk dibawa ke Koyan esok..so before sampai Kota Damansara, i choose to makan2 at The Curve..hehe..


Zcat try again to buy 2012 movie tickets at cineleisure, still.., panggung penuh..so we choose to dinner jelah dekat Hometown Kopitiam. harga not bad la..Zcat is kawan makan2 yg menggembirakan..he knew which best place to eat and i like to try new makan2 port..hehe


after makan2, kitorg ke walkaway utk dgr lagu2 dendangan penghibur restoran..uh duduk kejap sbb nak dgr lagu sambil tgk2 pokok krismas....punyalah besar dan lip-lap lip-lap...



free show...layan kejappp...



then we went to Daisho. A RM5 shop. each!...so for me...ada yg worth it..ada yg tak...erm just take a look 1st..sbb duit kena save utk jenjalan ke K Trg..hehe....actually dat day blom dpt gaji lagi...haha....so tgu nantila pas dpt gaji leh ajak mak sekali...



then after dat Zcat nak makan lagi..ape???keje makan je Zcat ni..patutla gemok..hahaha...so aku pun ikutla dia ke Teh Tarik..sebab tu je yg masih buka...yang lain2 dah tutup kedai...org lain pun tau nak balik..tahu tak???

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.