Saturday, November 14, 2009

GRO Bank!

suatu petang, aku kena pergi ke bank2 berdekatan opis untuk masukkan duit cash...urgent case takle lah tunggu besok-besok...aku pun keluarla dari Ampang Point..punyalah panas giler....tp disebabkan keje nak kena settle aku terpaksa jugakla....jgn mekap cair sudah...ehehehe...

balik dari bank aku ditegur seorang makcik di tepi jalan..
"dik, GRO BANK kat mane?"
"ha???...maksud makcik BSN ke? kalau BSN dah pindah kat ampang avenue.."
"eh tp makcik tanya org tadi, diorg kata ada kat blkg ampang point ni..betul ke?"
"eh makcik mana ade bank nama GRO BANK...makcik kad GIRO Bank tu BSN punya..betulla ada kat blkg ampang point dulu tp skang dah pindha kat ampang avenue..."
"tak....diorg ckp blkg ampang point...."
aiyy makcik ni degil betul mana ada bank nama GRO BANK...last2 aku terpikir....
"owh AGRO Bank makcik..dulu nama dia Bank Pertanian..mmgla ada kat blkg2 ampg point...arrr makcik terus je ye.."
kah kah kah..ada ke....GRO BANK..mahu tak aku sakit perut sebab nak tahan gelak...
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. sian makcik..nasib baik die tanyer kat org yang betul...klu tanyer org ****..."makcik nak pergi belakang sana? oh, berapa yer semalam???...ekekekekkekek

    ReplyDelete
  2. ah ye mmg kelakar time tu...layankan jelah makcik tu tak boleh baca A dpn GRO bank tu kot...

    ReplyDelete
  3. cian mkcik 2..!!!
    klulah mkcik 2 ek0t je kte cik neng pasti mau es0k p0n xsmpai2 GRO bank die 2..!!
    keh3.. xD

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.