In

4 Bulan Dah

hari ni 4 bulan dah. bukan nak kecoh tapi masih ada banyak lagi perkara baru untuk dipelajari / dipercepatkan (asyik menangguh) :-
  1. jahit butang langsir (itu step terakhir sebelum digantung dalam bilik tidur..langsir express agak jarang, LB tak suka masuk cahaya matahari direct kat muka dia....)
  2. jahit seluar koyak (dah lama letak kat rak menjahit..mesin jahit pun dah lama rehat...)
  3. jahit beg untuk tikar yoga (asyik pinjam gym punya..kadang2 rasa geli jugak dengan kesan peluh pengguna terdahulu)
  4. jahit seluar tidur (kena beli kain dulu la.. ingat nak beli yang reja dulu..belajar buat 1-2 dulu)


weekend dah ada aktiviti dirancang. harap semua berjalan dengan lancar.

Related Articles

4 comments:

  1. aku jahit semua hantar tailor cepat siap heheheh...mudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah siap jahit langsir tu bulan lepas. tinggal butang je nak jahit. nak hantar ke tailor macam membazir lak..kekekeke

      Delete
  2. bab2 menjahit ni memang betul2 mengkagumkan kalau ko pandai, aku jahit butang pun fail :(

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...