In

Nasi Ayam Gemas Sg. Koyan

ini memang menarik. i'm impressed kata Zcat. right, aku pun tak tahu bila kedai ni wujud. katanya dah lama tak balik. so sebelum jalan2 kami minum air dulu. panas nak cari abc dah tutup kedainya. lepas tu ternampak kedai ni sebelah kedai koperasi. aku punyalah ingat ni extension kedai koperasi. rupanya kedai makan.










esoknya kami datang lagi. kali ni nak merasa nasi ayamnya. zcat kata dia pernah makan nasi ayam gemas ni di MAHA 3 tahun lepas. 








yang bestnya ada delivery ke rumah. caj RM2. ala2 McD gitu. yes i impressed! 

Related Articles

3 comments:

  1. Yeaaaaa I impressed too!

    Lama gak tak makan Nasi Ayam, tetiba jadi teringin! Adakah itu Tembikai Laici paberet Kak Azie? Ohhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..feveret saya gak. memang sedap..terutama musim panas. rasanya lebih baik berkali2 ganda dari kedai2 di KL/Selangor yang pernah mengecewakan..

      Delete
  2. lap lap air l**r ku....
    memang terkecur lak tengok nasi ayam ni....
    tengok gravy atas ayam tu perrrgghhhh yummylicious tu.....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...