Friday, March 1, 2013

Pulau Tioman - 3rd Day

hari terakhir kami breakfast di kafe hotel. nak juga merasa kan..dah hari2 pergi makan kat area kampung, hari ni nak test western. lagipun dah takde motor nak pergi jauh2.

siap2 mandi terus pergi makan. 1030pagi last. karang tak sempat makan..rugi..hehe.. jadi ini tak termasuk penginapan, jadi bayar di kaunter sebelum makan. buffet. makan memang banyak kali sampai orang kemas restoran...hahaha tapi yang sempat tu semua sebelum makanla...lepas dah abis ambik yang baru. takde dah nak ambik lagi. makanan memang sedap.. berbaloi2. 






dah siap breakfast, pack barang untuk balik. cuaca pun dah start hujan.....jadi kami lepak di lounge dan menikmati air percuma. actually ni welcome drink, tapi masa first day kami tak claim. hehehe..simpan kupon sampai nak balik baru guna.




kemudian baru ke lobi untuk check-out. sambil menunggu bas untuk ke air-port.




mahu balik sudah

dah nak naik airplane

Ruang menunggu yang kecik je

 

bye bye Pulau Tioman
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Teruja tengok persekitaran hotel yang luas tu. :)

    ReplyDelete
  2. Honey moon yang best! sebab airplane kecik tu mengingatkan Kak Azie pada siri tv Fantasy Island!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa landing je kapal terbang tu memang dah terasa..."the plane..the plane" kekekeke best kan citer Fantasy Island tu. dulu layan dengan mak..hehe

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.