In

Jalan Kaki Dari MBf Ke Imbi

Ha ko...aku test jalan hari ni sebab letih dah menunggu monorail sampai nak sejam hari2 sejak kes terowong runtuh.

Kejadian hari rabu lepas. Balik naik monorail dari raja chulan. 2 tracks. Khamis satu track je. Ya Allah... letihnya.

Jumaat aku cuti. Isnin semalam aku tunggu lagi. Punyalah lama. Hari ni tak tahan dah So jalan kaki.

Ikut Google maps 14 minit dari raja chulan. Yeah memang pun. Nasib ada polis trafik pun. Mari lihat gambar sepanjang perjalanan. Aku suka update kat Zcat melalui WhatsApp. Tak teks. Hanya gambar.






Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...