In

Nursing Shawl Fabulous Mom

Aku memang kedek nak beli nursing shawl ni. Bab diri memang berkira sejak ada anak ni. Untuk anak spend cam gaji ko tak abis2. Rezeki anak kan. Walau ko yang dapat gaji tapi sebenarnya tu duit untuk anak.

Masa ke Fabulous Mom tu ada sale nursing Shawl ni so aku tengok harga. Ya Allah mahal... Pastu aku pejam mata je sebab ada diskaun 30% rasanya. Pantang diskaun mulalah nak beli walau tadi kata mahal. Hahaha.

Shawl ni lebar dan kainnya cantik ringan dan nipis tapi tak jarang... Haa tu yang penting.

So percubaan pemakaian yang pertama di dalam Parkson. Selamba duduk dan menyusukan Aqlan. Wah... kerusi pulak selesa.


Wah hilang terus Aqlan dalam nursing shawl Fabulous Mom ni.. i like..aurat terpelihara so takyah nak beratur guna bilik nursing lagi dah

Related Articles

6 comments:

  1. Semua kemudahan dah ada, tinggal sediakan duit sahaja, kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kakcik. Tapi still kena wisely spend the monies la. If pelabursn tu menguntungkan. Ni cakap2 orang kerja kira duit orang lain. Hahahah

      Delete
  2. Eh eh tak lemas ke yr baby macam tu? My baby nak menyusu tak suka ada kain2 halang dia. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lemas kalau sejuk. Kalau panas dia mengamuk jugak. Hehe

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...