Monday, July 14, 2014

Sahur Di Hotel Concorde Jalan Sultan Ismail

Bersempena dengan sambutan birthday..makan sahur di Concorde. Melting Pot ni memang sedap. Last time pergi yang paling teringat ialah signature teh tarik diala...

Jam 11 lebih kami bertolak. Melting pot start jam 11 malam hingga 4 pagi. Kami ambil steamboat. Biasalah masuk je ada yang akan datang meja dan nyanyikan untuk tetamu. Tapi bila dilihat ada baby terus tak jadi.

Layan makan buffet sampai tak mampu. Aqlan mata terbuka jugalah bila dah bising2. Ada beberapa meja yang sambut birthday. So macam2 lagu happy birthday dinyanyikan. Zcat tanya nak ke....idaklah..oh ya walaupun sambutan lewat sehari iaitu pada 12hb yang penting happy..kan....




Putih putih melati merah merah delima
lagu ni terperangkap dalam otak aku lama... tapi rangkap tu jelah

Tanpa izinNya kami tak kecap bahagia ni bersama

Oh tidak aku nampak gemuk..


Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.