In

22 Ramadhan 1436H - Advance Birthday Present Dari Suami

Surprise surprise! You surprised me! I even never ask for it for my birthday present because yeah the price is ridiculous.

Beberapa bulan lepas kami tengok minyak wangi ni di Mall2 besar. Baunya sangat menggoda. Tapi harganya memang fikir 10 kali.

Sudah terbiasa dengan Clinique range..nak tukar2 wangian juga.

Terima kasih Encik Sebelah. Dah lama tak tidur sebelah sepanjang malam..eh eh..sebab selalu akan ada budak kecil menyempit. Naik atas turun badan kita macam gelungsur. Belum lagi dia main laga kepala dengan kepala atau dagu kita. Lasaknya anak ni...bila dah jumpa port dia terus lena..nak alihkan sangat nanti terjaga.

Ok apa cerita ni......sebab bila Aqlan dah besar dah tak boleh panjat2 badan mama. Tak boleh tidur sekatil dengan mama. Kena belajar tidur katil lain. Bilik lain. Biar jadi berani dan tabah. Sekarang memang manja. Manja sangat.

Jadi inilah perjalanan hadiahnya. Dari sang suami yang baru balik meeting di Penang. Naik flight kat KLIA. Drive kereta. Park di sana. Balik dah lepas waktu berbuka. Makan isteri masak 3 ketul ayam saiz kecil je dengan sayur campur..tapi....kat tangan ada hadiah untuk isteri yang tengah muncung sebab gaduh dengan anak kecil yang kerjanya main kasut. Hurm penat.

Suami senyum2 je. Nah hadiah. Hadiah harijadi. Eh...eh....

Suami lupa nak tanggal tag harga..bertambahlah kita kena berjimat menggunakannya.

Love you..Encik Sebelah.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...