Saturday, July 11, 2015

24 Ramadhan 1436H - It's My Birthday!

Dah 38 dah. Aishh cepatnya. Baki umur ada berapa lagi ye...hurmmm..

Hari ni pergi shopping raya kat KWC je. Nak ke PWTC shopping tengok feed macam sesak nafas tu nanti.

Kebanyakan baju beli kat Musso. Oh jatuh cinta dengan fabrik dia sejak membeli di Angsana tahun 2013. Masa tu belum pregnant pun lagi...kain cotton dia...terbaik. Sesuai dengan cuaca Malaysia.

Selepas tu kami makan di Homst TTDI. Takde bunga cam dulu2 dapat kat ofis. Sekarang ofis kat rumah je. Haha. Hadiah pun dah dapat Khamis lepas.

Makan soft shell crab with salted egg yolk dan garlic asparagus. Aku memang suka pun makanan ni. Disudahi dengan Sago Jelly Mango. Memang kena sangat. Gambar memang tak ambil sebab dah kebulur. Kami masuk kedai makan dah nak jam 9 malam.

Apa pun budak kecil sentiasa menghiburkan hati. Dan Encik Sebelah yang sentiasa memahami. Love both of you. Peluk ketat2..peluk ketat2.



Previous Post
Next Post

About Author

1 comment:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.