Sunday, March 11, 2018

Muzium Tentera Darat, Port Dickson

Selepas check-out kami ke muzium tentera darat lak. Dah lama nak bawa Aqlan. Tunggu dia besar dah 4 tahun oklah kot. Masa dalam perjalanan dia dah mengantuk sangat penat main slide swimming pool sampai 10 kali. Tai elok je sampai mata dia terus besar tengok kapal terbang tentera.

Masuk adalah percuma. Seronoknya terus ke area train. Ada pula wedding shoot. So tunggu turn la nak amik gambar. Masa tu cuaca mendung je.



















Kat rumah mak ada sebiji. Arwah bapak aku bekas navy.




 



Dah nak balik tu cuaca start panas lit lit. Sempatla belikan Aqlan seluar celoreng. Ingat nak beli sepasang tapi cash takdak.. beli pun hasil kumpul2 baki cash yang ada.

Anis Azalea

Author & Editor

Ramai kenalan tapi seorang introvert. Bukan suka menyendiri tapi suka diberi ruang peribadi.

2 coment�rios:

  1. babe, tersama pulak entry kita hahaha..suka la AQlan nengok kereta kebal tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ler budak laki kan memang suka sangat..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

 
biz.