Journey To Remember

Berkisah Secara Rawak
Yang Bermanfaat Sila Ambil, Yang Sia-sia Jangan Dilaku
About Me
Stay at home mom with two boys. Retired from accounting jobs after 11 years experience. Love sewing and try new recipes. Any question please directly email to me | ideriyanis@gmail.com.

Sunday, March 11, 2018

Selepas check-out kami ke muzium tentera darat lak. Dah lama nak bawa Aqlan. Tunggu dia besar dah 4 tahun oklah kot. Masa dalam perjalanan dia dah mengantuk sangat penat main slide swimming pool sampai 10 kali. Tai elok je sampai mata dia terus besar tengok kapal terbang tentera.

Masuk adalah percuma. Seronoknya terus ke area train. Ada pula wedding shoot. So tunggu turn la nak amik gambar. Masa tu cuaca mendung je.



















Kat rumah mak ada sebiji. Arwah bapak aku bekas navy.




 



Dah nak balik tu cuaca start panas lit lit. Sempatla belikan Aqlan seluar celoreng. Ingat nak beli sepasang tapi cash takdak.. beli pun hasil kumpul2 baki cash yang ada.
Reactions:
Categories:

2 comments:

  1. babe, tersama pulak entry kita hahaha..suka la AQlan nengok kereta kebal tu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.