Tukar Sarung Kusyen

Sarung kusyen dah sedih sangat. Banyak bulu2 sebab dah dicarik oleh kucing2. Nak beli kain dan jahit sarung kusyen macam bercita2 tinggi sangat. Sudahnya laki order online je.


Suka sangat jadi model.

Saja beli lain2 corak. Kalau sama je aku bosan. Kekeke. Ini 3 seater ya.

Dah lama beli ni. Sebelum pertengahan Feb lagi. Tapi baru nak cerita. Nampak tak kemalasan nak bercerita. Harga jangan tanya sebab tak ingat. Lagipun laki yang bayar. Yang pasti bayar online pastu kami pergi collect sendiri dari penjual di Shah Alam. Beli corak honey comb dulu. Dah rasa ok beli pulak dark blue tu. Kainnya memeri. So apa saiz kusyen pun  muat. Tapi yang jenis corak lagi mahal dari plain. Material pun lain sikit.

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates