Saturday, October 31, 2009

Sewing mood


dah lama tak menjahit..rasa dah bertahun2 sejak mak nye mesin jahit rosak, mesin jahit kak pa rosak..dan aku pula ngengade baju hantar kat tailor jelah..dulu sanggup gak jahit baju kurung sendiri..ada gak baju blouse aku buat sampai kawan2 berkenan la..haha..seronok tau menjahit baju tp aku dah malas..lagipun jahitan aku bukan cun sgt..nanti last2 tanak pakai membazir jek..takat jahit kaki seluar nak kasi potong bolehla...pastu sembat2 ke..pastu jahit manik kat baju sampai jadi very glam the vass ke..no hal....eh eh macam nak open tender pulak nak jahit manik..adeh...pening nak pk design je actually...

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. huh? kalau isteri yome jahit dia dpt pahala byk..kalau kakak dia jahit, dpt dosa je sbb kakak dia suke bebel haha

    ReplyDelete
  2. wah mesin jahit zaman dinasour kat koyan nih..

    ReplyDelete
  3. wahahah Aji...skrg gua dah ada mesin jahit sendiri tau..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.