Thursday, January 21, 2010

Sushi King

Venue; Ampang Point, 21 January 2010, Thursday

terasa diri Jepun pulak hari ni..mari2 pergi Sushi King...ni semua Lyn la..keje nak makan sedap jek..kau lupa ke dah hujung bulan? nak melantak sedap je molot tu kan....kang takde duit diamla makan je kat food court ampang point tu hahahaa...layan beb..aku dah jatuh chenta dgn sushi...walawehhhh
glass from luminarc okay...gelas mahal neh....patut pun mahal air neh..RM8.90

sushi dibalut Kraft cheese..sedap..RM5.00

nampak macam makan rumput kapet je..tp yg ini mmg sedap..RM3.00

sedap giler yg ni sehingga aku tanak share dgn sape2 pun..RM5.00 sushi with scallop


ini mcm ikan balut tepung, Lyn balun sampai 2 plate


kicap pekat dan kicap cair...what must i say, ...aku sampai hirup kicap ni sedap sgt...sorry...kicap octopus sushi amat masin..ini sgt tasty..


apa ni...?


erm...

oleh-oleh dari sushi king...daftar jd pemegang kad diskaun, byr RM20.00 dpt 2 baucer diskaun RM20.00 dan kalendar 2010 dan bekas chili powder & toothpick...cute kan..boleh mkn sushi lagi..yeay...
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.