In

Bihun Kicap At Coffee Box

aku suka benar makan bihun kicap ni sejak menumpang rasa kat pinggan Ann. kalai pergi Coffee Box mesti nak order sebab dah ketagih. hihi..
tempting kan...

lemon ice kegemaran zcat

3 layer tea. sedap bangat. RM5.00


makanan wajib order. tapi kalau datang lepas jam 10 belum tentu adala...selalu dah habis je time tu..
tapi baru2 ni aku pergi, bihun kicap dah takde. buku menu dah barula...ada makanan baru...aku macam biasa order jugak makanan kat atas tu. hihi.

Related Articles

2 comments:

  1. ada lg tak menu bihun kicap? aku nak coba la

    ReplyDelete
  2. kan aku dah cakap dalam menu baru dah takder...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...