In

Maxi Hitam

maxi hitam ni aku tak akan pakai dia sahaja tanpa apa2 tambahan baju lain di atasnya. sebab ia jatuh terletak cantik dan segala figura body shape aku akan kelihatan. oh tak sanggup. jadi aku pakai dengan baju kurung yang kainnya agak jarang. selalu aku pakai dengan inner dan kain batik cantik. tapi kain batik  cantik sudah tidak muat dipakai. aku dah mengembang ...

gila sedey muka aku nak pergi ofis. kenapa ek? sebab hip aku dah membesar..kain2 tak muat nak dizipkan...??wawawawa...
yang pasti kain maxi ni sedap. nak kata macam inner..lebih kepada kain2 yang biasa orang buat seluar2 besar tu..apa? tiba2 aku blank pulak. padahal aku ada je seluar tu..

Related Articles

4 comments:

  1. bagus idea u nie sis...
    kkdg bila jenjalan nampak dress cenggini..
    pikir gak camna nak gayakan...
    sbb i pakai kalo nampak cam sarung nangka kan....
    harus dicover up....
    tapi suka sgt dgn kain dia....

    cantik lah baju oren u too...
    berseri2 i tgk u...

    ReplyDelete
  2. errrr jejaga cik senah..ko nak kawen tu...aku dulu nak kawen cam tu la...makin berisi...

    ReplyDelete
  3. hehe..aku tahu..itulah aku nak pergi beli korset,..hehe

    ReplyDelete
  4. 'KURUNG SIAP' is where you can shop online for your " BAJU KURUNG & BAJU SEDONDON IBU & ANAK " with AFFORDABLE and IRRESISTIBLE designs and most of all - a quality pieces from the comfort of your HOME!

    Why wait? Just a few clicks and you can have it here.
    Enjoy your online shopping with us!!
    Visit http://www.kurungreadymade.blogspot.com

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...