Sunday, June 10, 2012

Kenanga Wholesale City

so inilah bangunan yang menempatkan "syurga" pembelian pada harga borong. ia lebih kepada pakaian, aksesori, beg, & kasut. takde pinggan mangkuk ya. itu mungkin boleh di dapati di Viva Home (eh belum pergi tapi dah dengar cerita!).

buat masa ni parking adalah percuma sehingga diberitahu. parking dari tingkat 9 hingga 14. sebesar2 parking. memang mudahla. kami parking dekat2 dengan lift. hehe.

apa ada di sana? joms.

kabur sikitla. macam pandangan orang rabun je ambil gambar. nak lebih baik cek disini!

kawaii...hahahaha

oh i takde fedora la

eskalator bergerak sangat perlahan jika tiada orang menggunakan. bila langkah je masuk, maka akan bergerak secara normal



pengiklanan yang berjaya. ini ditampal pada kedai2 yang masih kosong. aku beranggapan penjualan/penyewaan lot kedai amat berjaya. team pemasaran KWC memang bagus.

ruang kosong di tingkat 15. cuma yang tak best masa pergi ni toilet lelaki di tingkat ni tiada elektrik. gelap gelita. jadi zcat nak lepaskan hajat pun tak terlepas. last2 kitorang pergi Masjid Al-Bukhory je. dekat je pun.


sila ke laman web rasmi KWC untuk dapatkan alamat dan peta. 

dan aku pun terkopak juga....pada 9 June 2012.


kain batik bertukar skirt panjang bling2 tu harga asal RM48 dapat diskaun 20% jadi RM38.40 mana tak terlompat aku! kalau beli 3 helai mereka bagi lagi murah.....kain polka dot yang super selesa RM45. kalau beli borong memang untungla. sales girl siap tanya2 aku..habis takkan 3 helai aku nak polka dot!! last sekali yang hitam tu maxi panjang dari RM40 jadi RM25 je. yay!!!!!diskaun pada hari Sabtu memang terbaikkkk.
nanti aku dah bergaya, aku upload gambar laa...
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. konsep KWC nie sama dgn konsep penjualan di Tanah Abang,Jakarta
    lebih banyak beli,lebih banyak diskaun :)

    ReplyDelete
  2. bila nak tayang ni..cepat la nak tgk...

    ReplyDelete
  3. beb murahnya...pose sikit nak tengok...hehe

    ReplyDelete
  4. alamak boleh boria la..hehhee btw, memang murah la...me follow :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.