In

Cuti Yang Ke-3

hari ni cuti. settle apa yang patut. balik ke Bangi jumpa mak & kakak-kakak sekelian. siap makan nasi dagang dengan ikan tongkol import dari Kuala Terengganu. tapi takde gambar..baik punya makan...hehehe.

lepas dah makan, pergi shopping dengan mak dan kak Ma. duduk rumah kak Pa sekejap je sebab nak balik Ampang, memikirkan jammmmmm....

masuk highway memangla smooth je walaupun kereta banyak. sekali masuk MRR2 sampai stop pun ada...

adakah disebabkan cuaca atau apa jelah..aku pun dah tak sedap badan, tapi bertahan masih belum makan pil. sudahnya kerja tidur je. entry ni dibuat lepas bangun tidur sambil tengok K-Pop.

esok buat apa? makan2 sampai muntah dengan adik-beradik yang datang sempena cuti sekolah.

bukan jadi ahli pun

tapi ada orang bagi untuk merancang katanya.


Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...