In

Hantaran Kami

dari tak mahu beri apa2, akhirnya kami bertukar2 hantaran. zcat asalnya datang hendak membawa cincin merisik dan tepak sirih je. tapi his mom mahu memberi barang2. jadi untuk tidak nampak kekok dan tidak elok, orang memberi kita membalas.

aku membalas 7 dulang setelah dia bercadang menghantar 5. ikut gila, mahu 3-5 je. hehehe. okay, disebabkan ini adalah melibatkan ahli keluarga, maka perlu menjaga hati dan tatasusila sebagai Melayu.

maka dengan penuh azam, aku pun menghias sendiri hantaran sebaliknya zcat hantar kat kedai aje. hasil tangan aku biasa2 je tapi aku puas hati. maklumlah buat dengan penuh kasih sayang. hehehe.

pemberian berdasarkan permintaan zcat

aku pulak surprise dengan kuih bakar kemboja & buah-buahan.

bunga hidup lawan bunga mati. memang aku surprise sangat sebab zcat ikut warna bunga aku.
terima kasih untuk semua yang hadir dan ucapan2 serta doa2 untuk kami.

Related Articles

5 comments:

  1. lawa nok...especially bunga daisy tu....nnt ko kawen aku sponsor satu eh...ok tak??

    ReplyDelete
  2. tahniah sis.....
    suka lah tgk the daisy...
    cantiks!

    ReplyDelete
  3. tahniah...dah nak kawen dah...cepat2 taw

    ReplyDelete
  4. Swet sangat warna bunga2an itu. Semekar kasih kalian. :)

    ReplyDelete
  5. Oh my god! Keknis dah nak kawen! Alhamdulillah..so happy for u sister :)

    Haha lama tak bukak blog ni sekali terus baca berita gembira..jgn tunggu lama2 ;p

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...