Saturday, June 16, 2012

Bumbu Desa @ The Curve

last week kitorang jalan2 cari makanan Indonesia. zcat pun ajak masuk Bumbu Desa. sebelum ni aku ada baca blog Neena & Ann pasal diorang pergi makan di restoran ini. eh tapi diorang makan dekat KLCC rasanya...jap2 nak ingat...

dengan cuaca panas terik kitorang sendiri tarik pintu nak masuk bila dah tengok makanan di luar pintu. ada je seat di luar, tapi kitorang mahukan air-cond.

dah duduk2 tengok menu tak tahu nak pilih apa pulak. ingat nak makan ayam pop..takde pulak. last2 pergila ke meja lauk pauk hidangan untuk hari itu. sudahnya...
tempe bacem, paru goreng, terung berlado & ikan patin

air soda gembira sayaaaa

nasi putih..harum letak atas daun pisang..dan lembik2 sikit

licin

serius gila zcat ambil gambar makanan...
anyway tempe bacem tu sedap sangat..lembab2 je bila rasanya..huhu..ikan patin tu jangan cakapla...memang sedapppppp.....semua sedapla..

promosi ketika pergi tu belanja RM50 dan dapat kad ahli percuma. jadi kitorang makan kena RM51.30 jadi dapatla jadi ahli. next visit dapatla 10% diskaun dan pada bulan harijadi dapat 20% diskaun. berbaloila...kan...
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. kalau dah licin tu mmg kompem sedap.tertarik ngan nasi tu ha...letak dlm bekas camtu.pastu lembik2 letak ats daun pisang.mmg kesukaan tu.

    ReplyDelete
  2. memang sedap ratu.....pastu kekenyangan sepanjang hari..hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.