In

21 Zulkaedah 1436H - Menyimpan Di SSPN-i Untuk Anak

Pagi2 kami ke Giant Bandar Kinrara. Kedai kopi pun belum buka. Jadi kami round2 dalam Giant. Kami nampak cawangan PTPTN. Hurmmmmm...still kelegaan sebab dah settled hutang. Siapa yang belum bayar habis tu better la cepat2. Kalau kereta mampu bayar installment RM1000 sebulan takde masalah lah kot kan..ingat...tak habis bayar hutang dunia..dalam kubur terbelenggu. Tak bayar hutang dengan Tuhan..itu lain cerita.

Jadi untuk mengisi masa sebelum kami pergi masuk dalam Giant kami pun isilah borang untuk Aqlan. Minimum RM20.

Dan untuk pembayar cukai ada pelepasan. Teruslah husband duduk. Hahahaha. I dah tak kerja.....so bye i bawak anak p jalan2 naik turuk travelator. Suka nooooo...


Tabungnya macam telur dinosaur. Hehehe. 

Pasni menabung 2 tempatla..satu Tabung Haji dan satu lagi SSPN-i.

Ini memang payung anak ok...supaya by 18 umur dia duit tu boleh guna untuk pengajian seterusnya. Insyaallah. Umur aku 55 tahun masa tu...bapak dia 61...ya Allah panjangkanlah usia kami dan moga diberkati atas setiap baki umur yang diberi. AMIN.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...