In

12 Zulhijjah 1436H - Makan-Makan Di Hari Raya Korban

Hari ni bermula dengan pergi makan kat Nandos di Main Place. Lepas dah makan 2 kepak...dan bergelas2 ice lemon tea kami ke Jakel Shah Alam.

Mak mertua nak cari kain pasang. Aku pulaj dok usha kain langsir dan sofa. Bila dengar 25 meter diperlukan..hurmmm banyaknya ya..

Kemudian ke Kajang ziarah makcik husband. Kami makan bbq ayam, kambing dan sausages. Kenyang...

Tambah pulak ada kuew tiaw kung fu. Makan. Jangan tak makan. Sedap tu. Last sekali dessert Apple Crumble. Wahhh.. memang terbaik dimasak oleh sepupu.

Dah kenyang menyandar kat sofa. Nasib tak tidur terus.

Apple Crumble so sedap. Makan 2x. Rasa nak makan lagi tapi perut dah full. Minum air lemonade banyak sangat.



Perghh bila aku nak masak dessert sendiri ni...

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...