In

8 Zulhijjah 1436H - Akhirnya Lollipop 5.01!!!

Jadi saya harus bersyukur sebab berkahwin dengan pakar IT? Yep..yep...

Setelah 2 tahun mengunakan Samsung S4 dengan perisian Samsung tu yang ada tak guna pun sangat siap banyak makan space 16gb pun tak cukup2. Dah ditambah 32gb memori yang bila dah update tak boleh direct save kat situ.. geramnya. Sebab gambar hampir 7000 jadi nak guna secara pindah melalui netbook pulak sebab slow melow..

Maka paparan android lollipop 5.01 saya sekarang begini...
Introduction. Tapi 5.01 tak jumpa lak webnya. Hurmmm..

Add caption

Kaler cyan ke biru laut..yang pasti pop.

Dah tukar font juga..comic 50

Nak tunjuk benda alah kaler biru tu sebenarnya 

Yang pasti saya ada banyak space dan laju untuk menaip. Yep masih dalam belajar guna...apa yang pasti mula2 ada gak hang..biasalah.

Related Articles

1 comments:

  1. aku pasan muka aqlan ni muka nenek dia la...muka sama mak ko

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...