Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Wednesday, May 16, 2018

Salam Ramadhan 1439H Dan Selamat Berpuasa Kepada Semua Muslim

Sebab2 takde inai di jari...


Bukan tak mahu balik kampung untuk mengundi tapi...keadaan kesihatan diri tak mengizinkan. Namun dalam hati kita tetap mengundi mereka yang tidak mementingkan diri.


Gambar sebelum admit pagi tadi. Now dah selamat bersalin.

Tuler baju nursing pertama kita buat. Lama lagilah nak sambung menjahit.



Tahniah dah jadi bapak sekali lagi kepada anak lelaki.

Hari ni kita puasa jam 7 pagi sampai 8.30 malam. Esok kita start "raya" sebulan.

6 comments:

  1. Alhamdulillah!! tahniah beb!! happy confinement...dah jadi abamm dah aqlan... nnt ak nak mai melawat lah dgn mak jee tu..hhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..ada gak kawan tambahan untuk Aqlan bermain bersama..sila2 datang..☺

      Delete
  2. tahniah mommy.. pandai ang sorok rahsia naa.. tau2 tup tup dah meletop.. insyallah ada masa i pi melawat ang gan mak esah tu.. selamat berpuasa & selamat berpantang.. happy laaa dah raya dulu hihihiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..menyorok ada sebab... datanglah kalau nak jenguk kami.

      Delete
  3. raya nanti lah kami mai naaa... kami bagi ang rest sebulan dulu hehehhe. nnt kita whatsap2 na.. hang rest elok2... jgn dok hingaq pikiaq menda2 lain naaa.. *hug*... nnt up gambo baby n name k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu ya...nama baby cukup seminggu..gambar baby kita tengok mood kita..hehe

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments