Monday, March 12, 2012

Killiney

selepas lari2 semalam aku ke Giant Kota Damansara teman mak shopping. mak aku ni memang suka shopping. kalau dah tolak troli tu tah macam2 benda letak. aiyy..mak kaya dari anak..layankan jelah.

lepas dah membeli-belah, lapar pulak. aku pun mencari2la dalam Giant ni apa kedai yang menarik. hampir2 nak keluar, ternampak Killiney. so kitorang pun masuk makan.

maka makan kuew tiaw goreng dan ice lemon tea, aku makan nasi lemak an teh tarik. rasanya inilah ayam goreng berempah yang sedap betullllll aku makan. siap ada daun kari. nasi lemak pula siap ada halba dan hirisan halia. memang terbaik. tapi............. gambar  keping je. sedap sangat nak ngap-ngap.


semalam aku rasa hari yang sangat panjang..... pagi2 jam 530am kan dah keluar. balik rumah sendiri sampai jam 7 malam. happy betul.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. bak kate pepatah...don't judge a book by its cover...jgn tgk ayam itam camtu tp sebenarnya sedapp...pssttt aritu ratu bli libress yg pack of 2 rm9.90...32cm punye kalau tak silap.kaler pepel...ada dapat free gift tin kecik...dah collect ke?sbb tgk tin tu tru teringat kat you :)

    ReplyDelete
  2. Arwah mak kakcik dulu kalau masak nasi lemak, memang akan dapatlah jumpa dengan hirisan halia di dalamnya. :)

    ReplyDelete
  3. ratu memang sedap..yer rupanya memang terbako..hehe

    ReplyDelete
  4. kakcik..mak saya masak pun suka letak halia dan daun pandan.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.