In

Brooks Half Marathon Run 2012

event di Stadium Bukit Jalil. tengok route map, akan berlari dalam stadium. walaweh. 21km runners akan bermula jam 530am. aku baru nak bertolak ke sana la dengan harapannya sampai sana terus solat subuh.

aku daftar 5km je. half marathon 21km pitam la aku. last week punya bengkak2 otot pun masih teringat2. dengan melecet-lecet bagai.. uh kali ni pastikan kasut tu dipakai dengan betul.

oklah running start jam 645am untuk kategori yang aku masuk. hopefully berjalan dengan selamat dan balik tak letih2 sangat.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...