Friday, March 30, 2012

Watermark

puas jugak aku mencari bahan untuk buat watermark ni. jadi aku mencuba untuk pertama kali menggunakan aplikasi PicMarkr Pro. 

selepas sudah di download, akan ada pop up window menyuruh membeli lesen. tapi aku nak test je dulu.

hasilnya;-


er payah jugak bila nak belajar benda2 baru ni. 

ok kali kedua aku try dari Water Marquee

aku sebenarnya suka yang mana satu? aku suka yang free download la. hehe..ok nak try lagi..lepas tu aku update lagi. hehe..
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. bagus la tu, mengelakkan gambar di curi sewenang wenangnya


    ps : boleh tolong 'Like' tak? :-)

    ReplyDelete
  2. sy agak mlsnk buat watermark..so biar jelah kot...

    ReplyDelete
  3. aku mls nak buat watermark..tp takpe aku dah buat disclaimer...curi siap ar

    ReplyDelete
  4. watermark...tapi mataku tertumpu ke KUNING tu hahahaha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.