In

PKNS BIZ Point, Shah Alam

lepas dah hi-tea kami ke Shah Alam. aku yang nak pergi sangat. entah apalah nak tengok sangat kain2.

singgah sebentar

ice lemon tea tak rasa lemon pun. mahal lagi.
gambar2 dibawah semua diambil ketika kereta bergerak menggunakan Panasonic Lumix DMC S1-W.

















so bagi aku area ni memang tengah membangun dengan gedung2 tekstil, busana & butik2 pengantin. kalau lapar boleh makan dengan bermacam2 pilihan kedai. aku nampak Secret Recipe, Old Town, Tutti Frutti dan aneka restoran lagi. cuma aku tak nampak surau. jadi aku solat asar siap2 di area lain. adalah surau2 kat kawasan taman perumahan...jadilah kan. jangan nak menyopping aja.

apa yang aku beli? kitorang dah masuk Jakel tapi disebabkan asyik ada pekerja yang mengikut je aku terus takde mood. aku tak sempat nak pegang kain diorang sebok bagitahu itu ini. well i'm not kinda that person. aku kalau tak tahu aku memang tanya. ko sibuk cerita itu ini..aku terus turn off. sudah..tunggu mood aku baik baru aku datang balik.

Related Articles

2 comments:

  1. pegilah gulatis SACC mall, best sangat sebab tak ramai orang macam dekat jln TAR

    ReplyDelete
  2. sy pun xsuka org ikut2 mcm tu...mmg boleh spoil mood kita..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...