In Hobby

Kopi

aku dah dapat naskhah Kopi petang tadi. korang peminat Buku Fixi dah dapat ke? dah tempah ke? cepat2..

macam kata bos Fixi, Amir Muhammad dalam emelnya kepada pembeli2 Kopi pada 5 March 2012;-

TQ kepada semua yang pre-order KOPI. Buku anda dipos harini! Daripada 300 keping yang dikhaskan untuk penjualan online, 162 telahpun dibeli. Stok selebihnya ialah untuk events termasuk Pesta Buku Antarabangsa KL nanti & TAK akan dijual di kedai. Tapi jika anda tak akan ke events, 138 keping masih ada: http://fixi.com.my/kopi/ :-) regards, amir.


bukunya comel molek. tulisannya kecil2 dan kertas digunakan seperti digunakan oleh penerbit2 novel Inggeris. ah baru sampai ofis ada je yang dah nak pinjam, buku Pecah aku yang hilang atau tah sapa pinjam pun masih belum detect!

sebab belum baca aku tak dapat rumus, baru je balik. kan aku bekerja keras setelah 3 hari bercuti. hehe.

Related Articles

7 comments:

  1. Ok ke novel2 fixi tu? Kakcik ada nampak yang sejenis dengannya di kedai buku, tapi belum tergerak hati nak membeli. :)

    ReplyDelete
  2. kakcik ni buku2 urban, pulp, hipster. kakcik boleh baca sikit kat laman web diorang.

    http://fixi.com.my/

    saya memang suka buku2 diorang ni. ada la lagi yg belum beli, slow2..hehe

    ReplyDelete
  3. Saya pernah buat entry khas tentang novel keluaran FIXI nih, dan En Amir pun ada komen.

    DENDAM dah baca? Dendam tu bestttt!

    ReplyDelete
  4. kak azie..saya dah ada 6 buku awal. hehehe..paling best pecah la!..hehe

    ReplyDelete
  5. oh ini yang latest ye...boleh pinjam eh beli ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...